PERSATUAN PENTERNAK KAMBING MALAYSIA (PPKM)

Satu inisiatif telah (sejak 2007) dan sedang diambil untuk menubuhkan satu badan berkebajikan untuk menyatukan semua penternak dan usahawan ternakan kambing seluruh Malaysia di dalam Persatuan Penternak Kambing Malaysia. Persatuan yang sedang di dalam proses penubuhan ini bertujuan untuk membantu usahawan ternakan kambing seperti kursus dan latihan, memasarkan hasil ternakan, mendapatkan baka kambing, mendapatkan makanan ternakan dan ubat-ubatan dengan harga istimewa daripada pihak pembekal dan sebagainya.

Wednesday, August 27, 2008

Mesyuarat PPKM 30 Ogos 2008 DitangguhkanMesyuarat Persatuan Penternak Kambing Malaysia (PPKM) yang dicadangkan untuk diadakan pada Sabtu 30hb. Ogos 2008 ini ditangguhkan hingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti.

PPKM menerima banyak permintaan untuk penangguhan mesyuarat ini daripada penternak-penternak yang tidak dapat menghadirinya atas masalah-masalah yang tidak dapat mereka elakkan.

Oleh yang demikian satu tarikh baru untuk mengadakan mesyuarat dan perjumpaan tersebut akan dimaklumkan sedikit masa lagi.

Harap Maklum.


No comments:

Borang Pesanan dan Pendapat Anda (Sila isikan)

Nama:
Telefon
Alamat e-mail:
Web/Blog
Pesanan/Pendapat
Sila Klik "Continue" pada laman seterusnya sebagai pengesahan anda.